Nyhet, i salg nå!

En skikkelig digg kokebok 2

Kjøttfri favorittmat

Nyhet, i salg nå!

En skikkelig digg kokebok 2

Kjøttfri favorittmat

OM BOKEN

Fra braksuksessen «En skikkelig digg kokebok» kommer nå oppfølgeren med enda mer kjøttfri favorittmat

Alle rettene har et lavt klimaavtrykk, men det viktigste av alt er at dette er skikkelig digg, fargerik og næringsrik mat som passer for alle. I boken får du 99 oppskrifter på alt fra frokost og lunsjretter, til helgekos og søte gleder, men hovedfokuset er på middagsretter og hverdagsmat som tilberedes på kort tid. 

– «En skikkelig digg kokebok 2» er stappfull av fristende oppskrifter som selv de mest kjøttglade vil elske. Vanlige ingredienser tilberedes på nye og spennende måter og blir til retter du ikke ante kunne smake så godt!

Forfatter Hanne-Lene Dahlgren er den tidligere Google-analytikeren som ble vegetarentusiast, og ga avkall på en lovende karriere for å satse alt på å spre sin matglede.

En skikkelig digg kokebok 2 er et gedigent samarbeidsprosjekt

Hele 300 ulike familier, med alt fra ett til sju medlemmer, har deltatt i testingen, og alle har satt sitt preg på boken og oppskriftene. Faktisk har oppskriftene blitt testet over 900 ganger! Noen av dem har blitt testet mange ganger i mange versjoner, andre var fulltreffere med én gang, og noen var ikke populære nok til å være med i boken.

Nesten ingen av de 300 familiene er vegetarianere, men altetende. De færreste er altså vant til å lage plantebasert mat. Målet er at oppskriftene faller i smak hos de fleste.

Bare de aller, aller beste oppskriftene er med i boken.

99 retter og enkle ingredienser